Af.AmazingHope.net (Op die tuisblad) Af.AmazingHope.net

Wie is Jesus Christus?

Begin punt, wat kan ek doen?

77_jezis_kristus.jpg

Wie is Jesus Christus?

Bygevoeg: 30.08.2010
Wisseling: 182143x
Onderwerpe: Begin punt, wat kan ek doen?
PrintTisk

Sentrum van die hele Bybel, is lewe en dood van die grootste manne van die wêreld geskiedenis, Jesus Christus. Sedert die geboorte van 'n nuwe era is getel, selfs al is hy gebore is in die skuur, en die invloed op die geskiedenis van die wêreld, maar hy is arm en verneder. Gepraat van sy wederkoms oor die 300 profesieë van die Ou Testament en al presies waar, sedert sy geboorte, lewe na die dood van sy akkurate voorspellings. Jesus Christus self baie keer gesê dat dit is die Seun van God, en bewys dit vir die lewe, dood en opstanding. Hy het gekom om die wêreld te red.

John 12,44-50 - Jesus het uitgeroep, "Wie in My glo, glo nie in my, maar in Hom wat My gestuur het. Wie my sien sien hom wat My gestuur het. Ek het die lig, het ek in die wêreld gekom, sodat elkeen wat in My glo, nie in die duisternis bly. As iemand na my woorde luister en dit doen, Ek oordeel hom Ek het nie gekom om die wêreld te oordeel, maar om die wêreld te red. Wie het My verwerp en nie aanvaar nie my woorde, my, wat sou regter hom op die laaste dag is dit die woord wat Ek gespreek het regter.. Ek het gepraat van myself nie, maar die Vader wat My gestuur het, Hy het My 'n gebod gegee wat Ek sê en wat om te praat. En ek weet dat sy gebod is die ewige lewe as ek praat. daarom het ek my pa praat as sê. "

Wat verwag ons van God as dit gekom het soos 'n man?

Kom in die wêreld 'n ander manier as ander mense - Christus het' n man, maar het geen menslike vader.

Jesaja 7,14 - omdat die Here self sal julle 'n teken gee: Kyk, die maagd sal swanger word en' n seun baar en gee hom die naam Emmanuel, God is met ons.

Matthew 1,18-23 - Dit is hoe die geboorte van Jesus, die Messias oor gekom het: sy moeder Maria verloof was om te trou beloof aan Josef, maar voor hulle dan byeengekom het, is sy swanger bevind word deur die Heilige Gees. Omdat Josef, haar man was 'n regverdige man en het dit nie wil hê dat sy bloot te stel aan die openbare skande, wat hy in gedagte gehad het om te skei haar rustig. Maar nadat hy dit oorweeg het, 'n engel van die Here aan hom verskyn het in' n droom en sê: "Josef seun van Dawid, wees nie bang Maria huis toe te neem as jou vrou, want wat in haar verwek is uit die Heilige Gees . Sy gee geboorte aan 'n seun, en jy is om hom die naam Jesus, omdat Hy sy volk sal verlos van hulle sondes. " Al hierdie dinge plaasgevind het na te kom wat die Here gesê het deur die profeet: "Die maagd sal swanger word en geboorte skenk aan 'n seun, en hulle sal Hom Immanuel noem" (wat beteken "God met ons").

Gaan na lewe sonder sonde.

Hy het geen sonde gedoen het, Sy lewe het saamgeval met wat hy goed geleer mense.

John 8,46 - Wie van julle skuldig bevind aan My van sonde? En as ek sê die waarheid spreek, waarom glo jy my?

1 Petrus 2,22 - "Hy het nooit sonde gepleeg, en sy mond het geen bedrog is nie."

Selfs sy vyande het om dit te sê, sonder skuld en sonde, en dit is 'n oortuigende bewys van die goddelikheid van Christus.

Mark 14,55 - die hoëpriesterskap van die hele raad getuienis teen Jesus gesoek om Hom dood te maak, maar nie vind niks.

John 18,38 - "Wat is waarheid?" Pilatus sê. Daarna gaan hy weer uit na die Jode. "Ek dink hy is onskuldig," het hy gesê.

Wys bonatuurlike krag.

Christus het altyd gehelp en ander ongelooflike kreatiewe krag wat gebruik word om te doen. Oor sy magtige dade spreek Sy dissipels, maar selfs sy vyande.

Lukas 7,22 - So het hy aan die boodskappers het geantwoord: "Gaan terug en vertel aan Johannes wat julle sien en hoor: blindes sien weer die kreupeles loop, is diegene wat leprosy1 het gereinig, dowes hoor, dooies opgewek word, en die goeie nuus is verklaar om die armes.

John 14,6-11 - "Ek is die Weg, die Waarheid en die Lewe," Jesus antwoord. "Niemand kom na die Vader behalwe deur My. As jy geweet het, sou julle my Vader ook ken. Van nou af, jy weet en het hom gesien!"

"Meneer," sê Philip, "net as jy toon ons die Vader." Filipe, "sê Jesus," so lank saam met jou en ek weet dat jy my hoor? Wie My gesien het, het die Vader gesien. Hoe kan jy sê: Toon ons die Vader? Glo jy nie dat Ek in die Vader en die Vader in My nie? Woorde wat jy sê, sê myself nie. Dit is die Vader wat in my woon, het hy die dinge. Glo my, ek is in die Vader en die Vader in My nie, net omdat van die werk glo my.

Spreek die grootste waarheid wat die wêreld sal hoor.

Jesus was in staat om mense te gee oplossings vir groot menslike probleme en die diepste begeertes te bevredig. Hy het die instruksies in stand te hou en te verbeter menslike verhoudings: die liefde, vergifnis, versoening, ondersteuning, onselfsugtigheid, gewilligheid. Hy het die belofte van die toekoms.

Matthew 5,44 - Ek sal nie sê: Wees lief vir jou vyande en bid vir die wat julle vervolg.

Lukas 4,32 - Mense was verbaas oor sy leer, want sy woord was met gesag.

John 7,46 - Die wagte dan teruggekeer na die Fariseërs en die owerpriesters. Hulle het gevra: "Hoe het jy Hom nie gebring nie?" Die wagte het geantwoord: "Dit was nog nooit so gepraat!"

John 14,1-3 - Moet nie laat jou hart nie ontsteld word nie. Vertrou op God en vertrou in my. My Vader se huis is daar baie van die kamer, indien dit nie so was nie, sou ek julle gesê het dat ek daar is gaan om vir julle plek te berei? En as Ek gegaan en voor te berei 'n plek vir julle, sal ek terug kom en julle moet saam met my dat jy ook kan wees waar Ek is.

John 11,25 - "Ek is die opstanding en die lewe," Jesus sê vir haar. "Wie in My glo, selfs wanneer hulle sterf, sal lewe en elkeen wat lewe. En in My glo, sal nie vir ewig sterf.

Sal die wêreld se grootste en blywende impak.

Jesus Christus het die profesie van die toekoms en praat oor die gebeure voor die koms van die twee in Matteus 24 hoofstuk. Baie van hulle is reeds vol en bevestig dat die woorde van Jesus. Hemel en die aarde sal verbygaan, maar my woorde sal nooit verbygaan nie. Jesus se invloed op die mensdom vandag nog net so sterk soos toe hy geleef het onder die mense persoonlik.

John 6,35 - Jesus het hulle geantwoord: "Ek is die brood van die lewe. Wie na My toe kom, sal nooit honger kry nie Hy wat in My glo, sal nooit dors kry nie.

Sal mag hê oor die dood.

Jesus Christus het nie sterwe nie, maar hy het van die liefde vir die mensdom middellike dood. Gesterf het vir elke man, omdat hy ons liefhet. Na drie dae in die graf geword het iets groot - het opgestaan uit die dood en nog steeds lewe. Christus alles wat jy bewys het in jou lewe.

John 15,13 - Niemand het groter liefde as wat 'n man sy lewe vir sy vriende gee.

Mattheus 16, 15-16 - "Wie dink jy het my," het hy gesê. "U is die Christus, die Seun van die lewende God," Simon Petrus antwoord Hom.

Matthew 27,50-54 - En toe Jesus uitgeroep het weer in 'n groot stem het, het hy die gees gegee. Op daardie oomblik het die voorhangsel van die tempel het in twee geskeur van bo tot onder. Die aarde het geskud, die rotse verdeel en die grafte oop gebreek het. Die liggame van baie heilige mense wat gesterf het aan die lewe na vore gebring. Hulle kom uit die grafte na Jesus se opstanding en het in die heilige stad en aan baie mense verskyn. Toe die hoofman oor honderd en die wat saam met hom Jesus bewaak wat die aardbewing sien en alles wat gebeur het, was hulle baie bang geword en uitgeroep, "Waarlik Hy was die Seun van God!"

Jan 20,11-16 - Maria, maar ons bly buite die graf en ween. In trane, sy leun in die doderyk en die plek waar Jesus se liggaam gelê het, sien sy twee engele daar sit met wit klere, met 'n hoof en een by sy voete. "Hoekom is jy huil, dame?" Het hy gevra. Hulle het my Here weggeneem het, en ek weet nie waar om dit te sit, "het sy gesê Daarna het hy omgedraai en sien Jesus staan daar (maar het nie geweet dat dit Hy is).." Hoekom is jy huil, dame? "Hy vra Jesus" Wie soek jy dit doen "Ek glo dat dit die tuinier was, het sy geantwoord:" Meneer?, as jy hom het jy my vertel waar jy dit gestel het, of dit kan dra.. "" Maria, "Jesus sê vir haar. Sy draai en sê in Hebreeus: "Rabboni" (wat beteken "onderwyser").

1 Kor 15, 3-8 - Ek het vir jou die belangrikste ding, het ek ook ontvang het, dat Christus vir ons sondes gesterf het volgens die Skrifte, is begrawe en weer opgestaan het op die derde dag volgens die Skrif. Hy verskyn aan Peter, dan is twaalf, dan het meer as vyf honderd broeders tegelyk (sommige het ontslaap nie, maar die meeste van hulle nog geleef het), dan ook verwys na Jakobus, dan sal al die apostels, en laaste van almal het aan my bewys, ontydig .

Openbaring 1,17-19 - Toe ek Hom sien, val ek op sy voete soos 'n dooie. Daarna het ek op my regterhand en het gesê: "Moenie bekommerd wees nie. Ek is die eerste en die laaste een in die lewe Ek was dood en kyk, Ek lewe tot in ewigheid is.. Ek het die sleutels van die dood en die hiernamaals.

John 6,40 - Want dit is die wil doen van my Vader wat My gestuur het - dat almal wat die Seun aanskou en in Hom glo die ewige lewe kan hê. En Ek sal hom opwek in die laaste dag.

Jan 5, 1928-1929 - Moet nie verbaas staan nie, kom die oomblik wanneer almal wat in die grafte is, sy stem hoor en kom uit - die wat goed gedoen het, sal opgewek word in die lewe, maar diegene wat die kwaad gedoen het sal die opstanding van die hof.

Hy wat mag het oor die dood, en so die krag al die belofte na te kom. Ons ontwaak tot die ewige lewe.


Verwante artikels van kategorie - Begin punt, wat kan ek doen?

Gebed as gesprek met God

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Lukas 11,1 - "Here, leer ons om te bid soos wat Johannes het sy dissipels geleer."Lukas 18,1 - Hy het hulle 'n gelykenis, as is nog steeds nodig om te bid ...
Bygevoeg: 03.05.2011
Wisseling: 285061x

Jesus Christus is God of 'n geskape wese? - Deel 1

374_jezis_kristus_1.jpg Al hierdie verse is om ons te lei tot die besef dat God, Skepper van die heelal en alle lewe het persoonlik na die aarde in die liggaam van die mens, ...
Bygevoeg: 10.03.2011
Wisseling: 198414x

Hoekom is daar onheil?

59_snake.jpg Ek is seker dat julle almal dit eens dat ons land is verkeerd. Daar is baie sterk en aktief.Waar is hulle uit? Hoekom nie?Die Bybel praat van rebellie teen God in ...
Bygevoeg: 02.08.2010
Wisseling: 168857x

Die enigste pad na die hemel

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Jesus Christus het, gely en gesterf om ons te verlos. God toelaat dat Sy geliefde Seun te kom uit die wêreld van roem op hierdie bose wêreld van sonde, het die ...
Bygevoeg: 13.12.2010
Wisseling: 161418x

9 Werk en Lewensomstandighede Christian - die weg na Christus

352_cesta_ke_kristu.jpg God is die bron van die lewe, die heelal, lig en vreugde. Soos die strale van die lig wat gebaseer is op die son, soos die bedding van water gulp van ...
Bygevoeg: 11.02.2011
Wisseling: 149918x

Af.AmazingHope.net - Wie is Jesus Christus?