Af.AmazingHope.net (Op die tuisblad) Af.AmazingHope.net

Musiek - oorgawe van alles vir Jesus

Musiek hemel

438_5.jpg

Musiek - oorgawe van alles vir Jesus

Bygevoeg: 30.05.2011
Wisseling: 156619x
Onderwerpe: Musiek hemel
PrintTisk

Lyrics:

Te gee alles vir Jesus, al die offer wat Ek hom gee? Ek wil hom getrou te dien, rustig, soos hy het een keer vir ons beteken?

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus. Wees 'n herder, Here, my, lei my dieper in sy pragtige koninkryk, die Heilige Gees inspireer haar.

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus. Neem, Here, my hart, om homself te sleep op en oor, of dit is vol van jou liefde.

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus, gee ek hom my hart. Die Here is my salvific wegkruip plekke, en die ewige saligheid is in dit wat ek het.


Verwante artikels van kategorie - Musiek hemel

Musiek - Momente van Vrede 2

61_momente_de_pace_2.jpg Luister na hierdie pragtige musiek, wat deur die pragtige omgewing en vergesel is. Hierdie musiek en die oë van die pragtige landskap, sal jy seker die verbetering van die stemming in ...
Bygevoeg: 02.08.2010
Wisseling: 215926x

Musiek - Momente van Vrede 3

63_momente_de_pace_3.jpg Luister na die mooiste musiek, wat deur die asemrowende natuurskoon van die natuur gepaard gaan. Blomme, bome, alles is so mooi en harmonieus. ...
Bygevoeg: 02.08.2010
Wisseling: 203812x

Musiek - Momente van Vrede 4

64_momente_de_pace_4.jpg Pragtige natuur, blomme, strome, vergesel deur die pragtige musiek. God het ons die natuur wat mooi is en opreg wees. Gee hom lof vir dit. ...
Bygevoeg: 02.08.2010
Wisseling: 200706x

Music - twee oomblikke van stilte

201_chvile_klidu_2.jpg Ontspan vir 'n oomblik van die druk en stres. Luister na hierdie pragtige liedjie, wat deur die pragtige natuurskoon vergesel is. Hierdie video sal roer albei ore en oë. Kyk na ...
Bygevoeg: 04.11.2010
Wisseling: 141429x

Music - My Jesus

427_jesus_song.jpg My Jesus, ek is bly ek het jou, jy is 'n ware vriend, dankie dat ek weet. Jou naam is Jun, die vreugde wat jy gee my. My Jesus, ek is ...
Bygevoeg: 12.05.2011
Wisseling: 161289x

Af.AmazingHope.net - Musiek - oorgawe van alles vir Jesus