Af.AmazingHope.net (Op die tuisblad) Af.AmazingHope.net

Musiek - oorgawe van alles vir Jesus

Musiek hemel

438_5.jpg

Musiek - oorgawe van alles vir Jesus

Bygevoeg: 30.05.2011
Wisseling: 145485x
Onderwerpe: Musiek hemel
PrintTisk

Lyrics:

Te gee alles vir Jesus, al die offer wat Ek hom gee? Ek wil hom getrou te dien, rustig, soos hy het een keer vir ons beteken?

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus. Wees 'n herder, Here, my, lei my dieper in sy pragtige koninkryk, die Heilige Gees inspireer haar.

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus. Neem, Here, my hart, om homself te sleep op en oor, of dit is vol van jou liefde.

Almal wat daarby behoort, sal u al die offer sal alles aan julle, ons Verlosser, gee ek jou alles. Te gee alles vir Jesus, gee ek hom my hart. Die Here is my salvific wegkruip plekke, en die ewige saligheid is in dit wat ek het.


Verwante artikels van kategorie - Musiek hemel

Music - My Jesus

427_jesus_song.jpg My Jesus, ek is bly ek het jou, jy is 'n ware vriend, dankie dat ek weet. Jou naam is Jun, die vreugde wat jy gee my. My Jesus, ek is ...
Bygevoeg: 12.05.2011
Wisseling: 144369x

Music - twee oomblikke van stilte

201_chvile_klidu_2.jpg Ontspan vir 'n oomblik van die druk en stres. Luister na hierdie pragtige liedjie, wat deur die pragtige natuurskoon vergesel is. Hierdie video sal roer albei ore en oë. Kyk na ...
Bygevoeg: 04.11.2010
Wisseling: 129284x

Musiek - Momente van Vrede 4

64_momente_de_pace_4.jpg Pragtige natuur, blomme, strome, vergesel deur die pragtige musiek. God het ons die natuur wat mooi is en opreg wees. Gee hom lof vir dit. ...
Bygevoeg: 02.08.2010
Wisseling: 184258x

Musiek - Yerushalaim Shel Zahav - Samy Ft. Naomi

272_yerushalaim_shel_zahav.jpg Luister na hierdie pragtige liedjie Yerushalaim Shel Zahav in Hebreeus, die taal waarin hy het ons Saligmaker en Verlosser Jesus Christus. ...
Bygevoeg: 18.11.2010
Wisseling: 131046x

Musiek - Tyd om te ontspan

187_hudba_chvile_klidu.jpg Luister na strelende melodieë wat sekerlik sal die pragtige gedagtes bring. Luister na hierdie pragtige musiek en kyk na die pragtige natuurskoon wat daarmee gepaard gaan die musiek. ...
Bygevoeg: 20.10.2010
Wisseling: 166428x

Af.AmazingHope.net - Musiek - oorgawe van alles vir Jesus