Af.AmazingHope.net (Op die tuisblad) Af.AmazingHope.net

Jesus Christus is God of 'n geskape wese? - Deel 2

Begin punt, wat kan ek doen?

375_jezis_kristus_2.jpg

Jesus Christus is God of 'n geskape wese? - Deel 2

Bygevoeg: 10.03.2011
Wisseling: 157566x
Onderwerpe: Begin punt, wat kan ek doen?
PrintTisk

In vorige werk wat ons geskryf het die verse wat bewys dat goddelikheid en kreatiewe krag van Jesus Christus. Hierdie verse wys dat Jesus was voor die grondlegging van die wêreld en wat deur Hom is alle dinge gemaak is. Hulle wys dat dit gelyk is aan God, maar tog het mens geword om ons te red en verlos.

Hebreërs 1, 1-3 - baie en verskillende maniere God het een keer aan die vaders deur die profete, maar in hierdie laaste dae tot ons gespreek deur sy Seun, met wie hy as erfgenaam van alle dinge, deur wie Hy die wêreld geskep het. Hy is die verskyning van sy heerlikheid en uitdrukking van sy wese, sy kragtige woord dra alles. Hy het gesorg vir die reiniging van sondes, en dan sit aan die regterhand van die Majesteit in die hoogte.

Daar is baie ander verse bewys van die goddelikheid van Christus.

God die Vader en Jesus Christus is die enigste rock

Jesaja 44,8 - Is daar 'n God buiten My? Nee, nie 'n ander rock, ek weet nie!

1 Kor 10,1-4 - Ek broers, het jy nie weet wat gebeur het aan ons vader. Hulle was oorskadu deur 'n wolk en die hele deur die see deurgegaan. Almal was gedoop in die wolk en die see verband met Moses. Ons almal het geëet dieselfde geestelike voedsel en al gedrink het dieselfde geestelike drank, hulle het gedrink uit die geestelike rots wat gepaard gegaan het, en dat die rots was Christus.

Reach "Eerste en die Laaste" verwys na God die Vader en die Seun

Here in die Ou Testament word aangebied as die Skepper, wat alleen die titel dra "die eerste en die laaste." In die Nuwe Testament met die titel "die eerste en laaste" probleme in die boek van Openbaring van Johannes in verskeie plekke as aan Jesus Christus.

Jesaja 41, 4 - Wie veroorsaak en gedoen? Wie is bel vanaf die begin van die menslike ras? Ek is die Here (JHVH), die eerste een, ek sal dieselfde wees as op die einde!

Openbaring 2,8 - "engel van die gemeente in Smirna: Dít sê die eerste en laaste, wat dood was en lewend:

Openbaring 1,17 - Wanneer ek Hom sien, ek het voor sy voete soos 'n dooie. Toe het ek op my regter hand en sê:.. "Moenie bekommerd wees nie ek is die eerste en laaste (JHVH), die lewende Ek was dood en kyk, Ek leef tot in alle ewigheid.

Openbaring 1,8 - Kyk, dit kom met die wolke en elke oog sal Hom sien, ook hulle wat Hom deursteek. Al die stamme van die aarde vir hom huil. Ja, waarlik. "Ek is die Alfa en die Omega, sê die Here God wie is wie en wat was, die Almagtige te kom.

Openbaring 22,13 - "Kyk, Ek kom gou, en my loon is by My, om elkeen te gee volgens sy werke Ek is die Alfa en die Omega, die begin en einde van die eerste en die laaste.."

Jesus Christus is die seun van God - die Vader en die Seun van ewigheid

Hebreërs 10,1-10 - Die Seun van die veel hoër is as die engele, meer vooraanstaande watter naam hy was gegee. Vir watter van die engele as God gesê: "Jy is my Seun, Ek is jou vader van nou af En weer:". Ek is pa vir hom en hy sal my seun wees "En weer, bring die eerste-gebore wanneer die wêreld sê: "aanbid Hom, al die engele van God," sê Die engele sê: "Dit maak sy boodskappers winde, kom sy diensknegte vlamme" Maar die seun sê: "U troon, o God, is vir ewig en altyd: 'n septer van geregtigheid is die septer van u regering.

Jy is lief vir geregtigheid en haat wat sleg is, omdat jy God, jou God, gesalf met vreugde-olie bo u metgeselle. "En:" In die begin het jy, Meneer, die land gestig is, die werk van jou hande is die hemele gemaak. Sy het nie meer bestaan ​​nie, sal jy altyd wees soos al die klere bedrag. Svineš is soos 'n mantel en' n mantel om te verander, maar dit is dieselfde - jou somer eindig, "En wat van die engele toe hy gesê het:" Sit aan my regterhand, jou vyande voor hulle vra vir die voete?

John 10,38 - As dit doen, selfs as jy my nie glo nie, glo die werke, jy weet, en die wete dat die Vader in My is en Ek in hom. "

Oorsprong van die Seun - Miga 5,2 - "Maar jy, Bethlehem efrats, bietjie onder die vorste van Juda, van jou, net na my toe kom een ​​wat sal Heerser in Israel, wie se oorsprong is oud, uit die dae van die ewigheid word. "

Oorsprong van die Vader - Psalm 93,2 - U troon was vroeër as die tyd ingestel is - van ewigheid is jy alleen!

Seun van die Vader, die Seun is, maar die essensie is nog steeds God - die Gees van God is die gees van Christus

Seun met die Vader in 'n perfekte geheel, asof "een liggaam". Al die volheid van die Godheid woon ook in die Vader, die Seun ook. Godheid is nie iets wat jy kan kry, of verloor dit. Dit is omdat die essensie van wees.

In die aardse voorbeeld van 'n pa en seun is daar' n hiërargie. Die vader is die seun en die seun is ondergeskik aan sy vader. Maar dit kom nie na sy menslike natuur. Die lug is so so. Seun, Jesus Christus is ondergeskik aan die Vader. Maar dit kom nie oor die aard van God.

1 Kor 11,3 - Ek wil, maar jy besef dat die hoof is van elke man is Christus, die hoof van die vrou se man en hoof van Christus God.

Romeine 8,9 - woon in jou Maar as die Gees van God, dan sal jy lewe nie in die vlees nie, maar in die Gees. Wat die Gees van Christus het, het hy nie sy.

Eer van die Here = die heerlikheid van Christus

Na Christus se hemelvaart, sy pa teruggekeer dieselfde heerlikheid as tevore wanneer die wêreld was oor en het die vernedering van sy volk. John getuig Christus, die profeet Jesaja (geskrewe Here JHVH) faam, en sien hom ook gepraat.

John 17,5 - Nou my, Vader, gee aan hom die heerlikheid wat Ek by U gehad het voordat die wêreld was.

John 12,37-41 - Terwyl baie voor hulle wonders gedoen het, glo nie in hom nie. So is vervul die woord van die profeet Jesaja: "Wie, Here, ons prediking geglo, Wie is die HERE se arm verskyn ?"...... Dit het Jesaja gesê toe hy sy heerlikheid gesien en van Hom gespreek.

Jesaja 6,5 - Toe het ek uitgeroep: "Wee my - nou verlore Ek is 'n man onrein van lippe, woon het onder die volk wat onrein van lippe, en nog met my eie oë het die Koning, die Here van die leërskare!"

Exodus 33,18 - Moses het gesê: "Wys my jou heerlikheid!" Daarna het hy bygevoeg: "Jy kan my aangesig nie sien Geen mens kan My sien en bly lewe.."

Al hierdie verse is om ons te lei tot die besef dat God, Skepper van die heelal en alle lewe het persoonlik na die aarde in die liggaam van die mens, Jesus Christus gesterf het vir ons sonde. Hy wat Here van die heelal, ons liefgehad het en Homself gegee het vir my en jou. As ek dink van die mees ongelooflike groot liefde, ek het lank vir 'n single. Om in die teenwoordigheid van hulle Skepper en Verlosser, voor Sy voete val en vir my dankie sê. En jy?

Gal 2,20 - my lewe in die vlees leef ek deur die geloof in die Seun van God wat my liefgehad het en Homself vir my.


Waar nou? - Verwant aan hierdie onderwerp

Jesus Christus is God of 'n geskape wese? - Deel 1

374_jezis_kristus_1.jpg Al hierdie verse is om ons te lei tot die besef dat God, Skepper van die heelal en alle lewe het persoonlik na die aarde in die liggaam van die mens, ...
Bygevoeg: 10.03.2011
Wisseling: 196428x

Verwante artikels van kategorie - Begin punt, wat kan ek doen?

5 heiligmaking - die weg na Christus

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 HeiligmakingGod se belofte is: "Julle sal My soek en vind as jy soek My met julle hele hart" (Jeremia 29,13).God moet gegooi word oor die hart, anders is dit kan ...
Bygevoeg: 20.10.2010
Wisseling: 145256x

Hoe vind ek God?

372_jak_najit_boha.jpg Binne elke man is ingebou in die begeerte na God. In die verlede het die mense het vir die toekomstige geslagte het verskeie gode op hul eie terme, en selfs vandag ...
Bygevoeg: 07.03.2011
Wisseling: 224886x

Veranderinge in die vertalings van die Bybel

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg In die Tsjeggiese taal in die onlangs toenemende aantal vertalings van die Bybel. Benewens die Ekumeniese vertaling beskikbaar is nie net die vertaling en die studie te voltooi Tsjeggies Bible21 nie, ...
Opgedateer: 16.11.2011
Bygevoeg: 16.11.2011
Wisseling: 250418x

Bybel Prophecy - Daniel 2 - World History

182_socha_bible_daniel.jpg Bybel Prophecy - Die Statue of Daniel, 'n oorsig van die geskiedenis van die wêreldDie Here God is ons planeet se geskiedenis stewig in hulle hande, met ons land het groot ...
Bygevoeg: 18.10.2010
Wisseling: 310118x

Video - Dit gaan alles oor Christus! - Paul Washer

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg Vanaand is ek hier om te praat oor mense. Of om te praat oor die kerk of godsdiens. Want al hierdie dinge het hulle mislukkings en tekortkominge. Elkeen van julle moet ...
Bygevoeg: 12.05.2011
Wisseling: 152690x

Af.AmazingHope.net - Jesus Christus is God of 'n geskape wese? - Deel 2